06 13 83 4001
jeroen@rijschoolskill.nl

Rijles vanaf 16,5 jaar

Autorijschool Dordrecht Skill 2todrive
2toDrive maakt het mogelijk om vanaf je 16de jaar te beginnen met rijlessen en rijexamen te doen als je 17 jaar oud bent. Als het rijbewijs behaald is zul je onder begeleiding van een coach zelfstandig mogen autorijden.

Rijles vanaf 16,5

Wist je dat je tegenwoordig al rijles kunt nemen terwijl je nog 16 bent? Als je 16,5 bent kun je beginnen met rijlessen. Rijlessen vanaf je 16de jaar zorgt ervoor dat je al in het bezit kunt zijn van je autorijbewijs als je 17 bent. Als alles goed verloopt en je begint op tijd is het zelfs mogelijk om op je 17de verjaardag examen te doen!

Rijbewijs 17 jaar

Op je 17de jaar al je rijbewijs, dat kan. Als je het rijexamen hebt gehaald mag je onder begeleiding van een coach zelfstandig autorijden. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waar deze coach aan moet voldoen, bijvoorbeeld de minimumleeftijd van 27 jaar. De coach is alleen nodig op het moment dat je nog 17 bent. Op het moment dat je 18 wordt hoef je geen herexamen te doen, je kunt vanaf je verjaardag rijden zonder begeleiding!

Rijlessen in Dordrecht en omgeving

De rijschool is gevestigd in Dordrecht, dit betekent niet dat je alleen in Dordrecht zal lessen. De les start altijd bij jou voor de deur, tenzij er op een andere locatie is afgesproken. Woon je bijvoorbeeld in Zwijndrecht, Papendrecht of een van de andere omliggende steden, dan wordt je gewoon thuis opgehaald voor je rijles.

Rijles gericht op het Examen

Het doel van de rijlessen is om jou zo snel mogelijk te laten slagen. Daarom zijn de lessen van Rijschool Skill examengericht. Elke les zal gericht zijn op jouw vooruitgang richting het rijexamen. Ondanks dat je bijvoorbeeld woont in Hendrik-Ido-Ambacht zal je rijexamen bij het CBR in Dordrecht plaatsvinden. Het examen zal starten vanuit Dordrecht en daarom zullen we ervoor zorgen dat je de routes kunt dromen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het rijexamen.

Kiezen voor Rijschool Skill!

  • Altijd eerst een (gratis) proefles*
  • Een rijles duurt gegarandeerd 60 minuten (geen 50 minuten zoals bij veel andere rijscholen)
  • Altijd dezelfde rijinstructeur en lesauto
  • Examengericht rijlessen


Heb je vragen over het rijlessen vanaf 16 jaar, neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail. Je kunt ook altijd een Whatsapp bericht sturen. Klik hier voor meer veelgestelde vragen.

Aanmelden proefles
* De kosten van de proefles bedragen €20,- voor 60 minuten. Wordt je na de proefles leerling bij Rijschool Skill, dan verrekenen we dit bedrag met het lesgeld en is de proefles dus gratis!