06 13 83 4001
jeroen@rijschoolskill.nl

Autorijschool Skill

Rijschool Alblasserdam

Rijlessen van €30,- (60 min) , lessen in een nieuwe Seat Leon en een persoonlijke benadering? Dan is rijschool Skill echt iets voor jou! Meer weten, we helpen je graag! Bij Rijschool Skill ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een rijschool in Alblasserdam. De oorsprong van de rijschool is echter in Dordrecht. Leerlingen wonend in Alblasserdam zullen het rijexamen doen bij het CBR in Dordrecht. Om deze reden is het dan ook een voordeel dat de instructeur hiervandaan komt. De instructeur kent de wegen erg goed en dus ook de examenroutes, welke je veel zult gaan rijden om je optimaal voor te bereiden op het examen!

SUPER aanbieding & rijles in een nieuwe SEAT Leon!

 • 25 rijlessen van 60 minuten

  De rijlessen duren 60 minuten in tegenstelling tot de rijlessen van andere rijscholen, oftewel elke les 10 minuten langer werken aan je rijbewijs!

 • CBR examen

  Het CBR examen is bij dit pakket inbegrepen. Dit is inclusief ophalen, thuisbrengen en autohuur (t.w.v. €230,-).

 • Theorieboek

  Het theorieboek zit bij het pakket inbegrepen. Zo kun je direct aan de slag voor het theorie examen!

Nu tijdelijk voor slechts €999,-

*betaling in termijnen is geen enkel probleem.

De voordelen van rijschool Skill!

 • Altijd een vaste en gedreven instructeur!
 • Rijles in een nieuwe SEAT Leon!
 • Je vorderingen worden goed bijgehouden op de instructiekaart!
 • Hoog slagingspercentage!
 • Rijlessen duren altijd 60 minuten!
 • Meld je een nieuwe leerling aan, dan krijg jij één les gratis!

 

Rijlessen duren altijd 60 minuten

Bij rijschool Skill duren rijlessen altijd 60 minuten, of 120 minuten wanneer je kiest voor een dubbel lesuur. Veel rijscholen kiezen ervoor om rijles aan te bieden van 50 minuten omdat zij dan voordeliger zijn per lesuur. Als deze prijsstelling ook bij rijschool Skill van toepassing zou zijn, zou je op basis van 50 minuten per rijles bij een lespakket van 40 neerkomen op een prijs van slechts €26,67 per les. Er is echter bewust gekozen voor 60 minuten omdat de rijles dan effectiever kan worden ingezet en er meer kan worden bereikt!

Eerst een (gratis) proefles*

Bij rijschool Skill is het mogelijk om eerst een (gratis) proefles aan te vragen. Tijdens deze proefles zul je kennis maken met de instructeur en de lesauto. Na de proefles zal de instructeur inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt voor het behalen van jouw rijbewijs. Is dit jouw eerste rijles, dan is dit altijd spannend, maar met de aanpak van rijschool Skill zul je je snel op je gemak voelen!

Skill, de autorijschool voor Alblasserdam!

Zet vandaag de eerste stap naar jouw rijbewijs en vraag direct jouw (gratis) proefles aan!
Aanmelden proefles
* De kosten van de proefles bedragen €20,- voor 60 minuten. Wordt je na de proefles leerling bij Rijschool Skill, dan verrekenen we dit bedrag met het lesgeld en is de proefles dus gratis!