06 13 83 4001
jeroen@rijschoolskill.nl

Autorijschool Skill

Rijschool Hendrik Ido Ambacht

Rijlessen van €30,- (60 min) , lessen in een nieuwe Seat Leon en een persoonlijke benadering? Dan is rijschool Skill echt iets voor jou! Meer weten, we helpen je graag! Woon je in Hendrik Ido Ambacht en ben je op zoek naar een rijschool, dan ben je bij autorijschool Skill aan het juiste adres. Rijschool Skill is gevestigd in Dordrecht. Dit betekent echter niet dat rijschool alleen maar leerlingen uit Dordrecht aanneemt. Ook leerlingen uit Hendrik Ido Ambacht zijn van harte welkom bij rijschool Skill!

SUPER aanbieding & rijles in een nieuwe SEAT Leon!

 • 25 rijlessen van 60 minuten

  De rijlessen duren 60 minuten in tegenstelling tot de rijlessen van andere rijscholen, oftewel elke les 10 minuten langer werken aan je rijbewijs!

 • CBR examen

  Het CBR examen is bij dit pakket inbegrepen. Dit is inclusief ophalen, thuisbrengen en autohuur (t.w.v. €230,-).

 • Theorieboek

  Het theorieboek zit bij het pakket inbegrepen. Zo kun je direct aan de slag voor het theorie examen!

Nu tijdelijk voor slechts €999,-

*betaling in termijnen is geen enkel probleem.

Kiezen voor Rijschool Skill!

 • Altijd een vaste en gedreven instructeur!
 • Je vorderingen worden goed bijgehouden op de instructiekaart!
 • Rijlessen duren altijd 60 minuten!
 • Hoog slagingspercentage!
 • Meld je een nieuwe leerling aan, dan krijg jij één les gratis!

 

Rijlessen duren altijd de volle 60 of 120 minuten

Bij autorijschool Skill duren de rijlessen gegarandeerd 60 minuten. Je boekt een rijles van 60 of 120 minuten, wij vinden het dan ook erg belangrijk dat deze tijd zo goed en volledig mogelijk wordt benut aan het verbeteren van jouw rijvaardigheid. Je vorderingen worden dan ook zorgvuldig bijgehouden om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het rijexamen.

Rijles in Hendrik Ido Ambacht

Tijdens de rijles zul je natuurlijk niet alleen rijlessen in Hendrik Ido Ambacht. Je zult ook rijlessen in diverse omliggende plaatsen en gemeenten. Het rijexamen voor leerlingen uit Hendrik Ido Ambacht vindt plaats bij het CBR te Dordrecht. De examenroutes zullen dan ook veelvuldig worden gereden, zodat je deze na verloop van tijd kunt dromen. De lessen van autorijschool Skill zijn gericht op het behalen van jouw rijbewijs!

Skill, de autorijschool voor Hendrik Ido Ambacht!

Zet vandaag de eerste stap naar jouw rijbewijs en vraag direct jouw (gratis) proefles* aan! Is dit je eerste rijles? Een eerste rijles is altijd spannend, maar met de aanpak van rijschool Skill zul je je snel op je gemak voelen!

Onze (gratis) proefles, de eerste stap naar je rijbewijs!

Aanmelden proefles
* De kosten van de proefles bedragen €20,- voor 60 minuten. Wordt je na de proefles leerling bij Rijschool Skill, dan verrekenen we dit bedrag met het lesgeld en is de proefles dus gratis!