06 13 83 4001
jeroen@rijschoolskill.nl

Autorijschool Skill

Rijschool Papendrecht

Rijlessen van €30,- (60 min) , lessen in een nieuwe Seat Leon en een persoonlijke benadering? Dan is rijschool Skill echt iets voor jou! Meer weten, we helpen je graag! Rijschool Skill is gevestigd in Dordrecht, maar dit is niet de enige plaats waar de autorijschool actief is. Ook leerlingen uit Papendrecht zijn van harte welkom bij de rijschool.

SUPER aanbieding & rijles in een nieuwe SEAT Leon!

 • 25 rijlessen van 60 minuten

  De rijlessen duren 60 minuten in tegenstelling tot de rijlessen van andere rijscholen, oftewel elke les 10 minuten langer werken aan je rijbewijs!

 • CBR examen

  Het CBR examen is bij dit pakket inbegrepen. Dit is inclusief ophalen, thuisbrengen en autohuur (t.w.v. €230,-).

 • Theorieboek

  Het theorieboek zit bij het pakket inbegrepen. Zo kun je direct aan de slag voor het theorie examen!

Nu tijdelijk voor slechts €999,-

*betaling in termijnen is geen enkel probleem.

Rijlessen duren altijd 60 minuten!

Tijdens je rijles wordt je op de afgesproken tijd opgehaald en na afloop van de les weer netjes afgezet. Bij Skill les je gegarandeerd de volle 60 minuten, of 120 minuten als je kiest voor twee lesuren. Oftewel 60 of 120 minuten lang werken aan jouw rijvaardigheid, gericht op het halen van jouw rijbewijs!

Rijles in Papendrecht

Tijdens de rijles zul je niet alleen maar rijlessen in Papendrecht. Naast Papendrecht zul je ook rijlessen in de omliggende plaatsen. Ondanks dat je in Papendrecht woont zul je het rijexamen afleggen bij het CBR te Dordrecht. Om deze reden zal er dan ook veelvuldig in Dordrecht worden gelest, zodat je de examenroutes kunt dromen voor je examen gaat doen!

Kiezen voor Rijschool Skill!

 • Altijd een vaste en gedreven instructeur!
 • Lessen in een nieuwe SEAT Leon!
 • Samen toewerken naar jouw examen, je vorderingen worden goed bijgehouden op de instructiekaart!
 • Hoog slagingspercentage!
 • Rijlessen duren altijd 60 minuten!
 • Meld je een nieuwe leerling aan, dan krijg jij één les gratis!

 

Skill, de autorijschool voor Papendrecht!

Zet vandaag de eerste stap naar jouw rijbewijs en vraag direct jouw (gratis) proefles aan!* Is dit je eerste rijles? Een eerste rijles is altijd spannend, maar met de aanpak van rijschool Skill zul je je snel op je gemak voelen!

Onze (gratis) proefles, de eerste stap naar je rijbewijs!

Aanmelden proefles
* De kosten van de proefles bedragen €20,- voor 60 minuten. Wordt je na de proefles leerling bij Rijschool Skill, dan verrekenen we dit bedrag met het lesgeld en is de proefles dus gratis!