06 13 83 4001
jeroen@rijschoolskill.nl

Autorijschool Skill

Rijschool Zwijndrecht

Rijlessen van €30,- (60 min) , lessen in een nieuwe Seat Leon en een persoonlijke benadering? Dan is rijschool Skill echt iets voor jou! Meer weten, we helpen je graag! Rijschool Skill is gevestigd in Dordrecht, maar ook leerlingen uit Zwijndrecht zijn van harte welkom bij de rijschool! Woon je in Zwijndrecht dan wordt je natuurlijk thuis opgehaald en na de rijles wordt je hier ook weer afgezet.

SUPER aanbieding & rijles in een nieuwe SEAT Leon!

 • 25 rijlessen van 60 minuten

  De rijlessen duren 60 minuten in tegenstelling tot de rijlessen van andere rijscholen, oftewel elke les 10 minuten langer werken aan je rijbewijs!

 • CBR examen

  Het CBR examen is bij dit pakket inbegrepen. Dit is inclusief ophalen, thuisbrengen en autohuur (t.w.v. €230,-).

 • Theorieboek

  Het theorieboek zit bij het pakket inbegrepen. Zo kun je direct aan de slag voor het theorie examen!

Nu tijdelijk voor slechts €999,-

*betaling in termijnen is geen enkel probleem.

Kiezen voor Rijschool Skill!

 • Hoog slagingspercentage!
 • Altijd een vaste en gedreven instructeur!
 • Lessen in nieuwe SEAT Leon!
 • Samen toewerken naar jouw examen, je vorderingen worden goed bijgehouden op de instructiekaart!
 • Rijlessen duren altijd 60 minuten!
 • Meld je een nieuwe leerling aan, dan krijg jij één les gratis!

 

Rijlessen duren altijd 60 minuten

Bij Rijschool Skill duren rijlessen gegarandeerd 60 minuten. Het is natuurlijk ook mogelijk om in één keer twee rijlessen te nemen. Je werkt dus de volledige 60 of 120 minuten aan jouw rijvaardigheid. Samen met de instructeur werk je stapsgewijs toe naar het rijexamen.

Rijles in Zwijndrecht

Tijdens de rijlessen zal er gelest worden in Zwijndrecht, maar ook in de omliggende plaatsen. Het rijexamen voor leerlingen uit Zwijndrecht vindt plaats bij het CBR in Dordrecht. Om deze reden zul je tijdens de lessen regelmatig rijlessen in Dordrecht. Dit zorgt ervoor dat jij optimaal bent voorbereid op het rijexamen en dat je de examenroutes kunt dromen!

Skill, de autorijschool voor Zwijndrecht!

Zet vandaag de eerste stap naar jouw rijbewijs en vraag direct jouw proefles aan! Is het je eerste rijles? Een eerste rijles is altijd spannend, maar met de aanpak van rijschool Skill zul je je snel op je gemak voelen!

Onze proefles, de eerste stap naar je rijbewijs!

Aanmelden proefles
* De kosten van de proefles bedragen €20,- voor 60 minuten. Wordt je na de proefles leerling bij Rijschool Skill, dan verrekenen we dit bedrag met het lesgeld en is de proefles dus gratis!